KlankRuimte

Ruimte voor Klank, het Leven en Verwondering

KlankRuimte, de naam:

Het woord KlankRuimte is ontstaan vanuit het idee, dat alles klank is. KlankRuimte bevindt zich zowel in ons, als buiten ons. Voor mij gaat het om die ruimte en de dialoog die er kan ontstaan tussen klank en ruimte. Tegelijkertijd heeft Ruimte voor mij iets oneindigs. Hoewel een ruimte, zoals ons lichaam of een kamer begrensd is, gaan klank en trilling deze grenzen voorbij. 

 

KlankRuimte, de plek:

Al jaren lang was mijn (Rita) grote wens een plek vinden, waar Leven centraal staat. Waar wonen en werk met elkaar verweven zijn. Een plek waar ruimte gevuld kan worden met ontmoetingen, met stilte en klank. Via omzwervingen zijn we met ons gezin in 2016 geheel onverwachts in Steenwijkerwold beland. De plek, de ruimte, de mogelijkheden, het was liefde op het eerste gezicht. En nu, 2 jaar verder krijgt het meer en meer vorm en worden mijn dromen werkelijkheid. Eén ding heb ik geleerd door deze stap, Geen droom is te groot.

 

Vrijwilligers:

Heb je behoefte om op één of andere manier mee te werken aan deze plek, dan ben je van harte welkom. Er zijn altijd handen welkom bij het voorbereiden van activiteiten, gastvrouw/gastheer zijn, bij tuinwerk, etc. Ook is het mogelijk werkzaamheden te ruilen tegen deelname aan activiteiten die door KlankRuimte worden aangeboden. Heb je interesse of vragen hierover, neem dan contact met op met Rita van Wingerden, 06-13714121 of klankruimte@gmail.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact KlankRuimte

Rita van Wingerden

Marienwold 16-18

8341 PR Steenwijkerwold

e-mail: klankruimte@gmail.com

telefoon: 06-13714121