Stel je een plek voor waar je even niets hoeft. Waar niemand iets van je vraagt of nodig heeft. Waar je je hoofd kunt leegmaken, waar je kunt opladen. Of misschien verlang je er naar je creativiteit weer te laten stromen. Of zoek je een plek waar je rustig aan een project kunt werken?

 

Wat het ook is … het kan bij KlankRuimte.

 

Wat is KlankRuimte?

KlankRuimte is een bijzondere plek in Steenwijkerwold (Kop van Overijssel).

Het is een ruimte waar je op adem mag komen, waar je kunt opladen, waar je creativiteit aangeboord wordt. KlankRuimte is een plek van bewustwording en verbinding. Een plek van thuiskomen bij jezelf.

KlankRuimte is een voormalige overblijfruimte en gymzaal van de voormalige huishoudschool en 1 van de eerste Pabo’s in Nederland. Rondom KlankRuimte is een heerlijke tuin. Maar ook in de directe omgeving is er volop gelegenheid om de natuur in de trekken.

De ruimte waarin je verblijft is uniek. Het verblijf is niet perfect in de zin van design en alles nieuw, maar de plek is wel perfect voor als je rust zoekt en ruimte.

 

 foto voor website 4.jpg

 

Hoe zie jouw ruimte er uit?

Je hebt de beschikking over een 2-persoons slaapkamer met daarnaast een eigen keuken waarin alles aanwezig is en eigen toilet. Alleen de badkamer, met zowel een bad als doucheruimte, deel je.

 

In overleg mag je gebruik maken van de zaal die zowel zeer rustgevend als inspirerend is.

 

Graag vertel ik je waarom ik deze ruimte beschikbaar stel?

Vanaf dat ik 22 jaar ben, ga ik bijna ieder jaar een aantal dagen alleen weg. Omdat ik er behoefte aan heb en het heerlijk vind. Heerlijk een paar dagen waarin niets hoeft en waar ik tegelijk nieuwe inspiratie op kan doen. Inmiddels een aantal jaar later heb ik al heel wat plekken in Nederland gezien. Toch vond ik het vaak lastig om deze combinatie van rust en ruimte te vinden. Waar je niet alleen van een slaapruimte, maar ook een eigen keuken en zelfs een stilteruimte gebruik kunt maken. Nu ik zelf op een plek woon samen met partner en zoon, waar dit allemaal mogelijk is, is het voor mij niet meer dan logisch dat ik deze ruimte ook voor anderen beschikbaar stel.

 

Heb je nog wensen?

Lijkt je dit heerlijk maar zou je dit graag willen in combinatie met bijvoorbeeld een coachgesprek, een Stembevrijdingssessie of een Helende klanksessie? Kijk dan hier onder voor de opties. 

En vergeet niet, er is altijd meer mogelijk dan je denkt.

 

Je kunt deze ruimte voor minimaal 2 nachten en maximaal 4 nachten boeken.

 

Wat kost het?

Optie 1

- Alleen verblijf met ontbijt:

  55 euro p.p.p.n. (incl. ontbijt en verdere kosten) minimaal 2 nachten.

 

Optie 2

- Pakketprijs o.b.v.  2 overnachtingen in combinatie met 1 coachsessie, 1 stembevrijdingssessie of helende klanksessie:

  165 euro.

 

Bij een verblijf van 3 of 4 nachten krijg je 10 euro korting per nacht op de overnachtingsprijs. Dit geldt vanaf de 3e en 4e nacht. Wanneer je dus 4 nachten boekt, betaal je 200 euro, i.p.v. 220 euro.

 

(Het is niet mogelijk om met meer dan 1 persoon te overnachten i.v.m. rust voor jezelf;)

Er staat een fiets waar je gratis gebruik van mag maken.

  

Heb je nog vragen of zou je willen boeken?

Bel 06-13714121 of mail naar klankruimte@gmail.com en geef jouw gewenste datum door. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

 

Een warme groet en graag tot ziens,

Rita van Wingerden.

 

 klankruimte op adem komen.JPG