KlankRuimte

Ruimte voor Klank, het Leven en Verwondering

Helende Klanken

 

Klank is trilling en trilling is beweging. Wanneer we zingen, dat kan heel subtiel en zacht zijn trillen deze klanken door in ons lichaam en zetten in ons iets in beweging.

Door mijn ervaringen op het gebied van klank en improviserend zingen, weet ik dat klanken een helende en verzachtende werking kunnen hebben op ons lichaam. Vanuit het principe van de helende werking geef ik dit via klankkado's graag door. 

 

 KlankKado

 

Wat is een klankKado:

Een klankkado is een klankgeschenk aan jezelf of een geschenk wat je aan iemand anders geeft.

 

Hoe gaat het in zijn werk:

Als je komt voor een klankkado, maken we kort kennis met elkaar en vertel je waar je op dit moment mee bezig bent. Je mag dan gaan liggen (met kleding aan) op een comfortabele zachte mat met eventueel dekentje over je heen. Ik stem me af op jouw en geef jouw de klanken die jij mag ontvangen. Ik gebruik hiervoor mijn stem, drum, klankschaal of andere instrumenten. Je hoeft verder niets.

Na het klankkado is er de mogelijkheid voor een kop thee en eventueel delen van je ervaringen. Het kan zijn dat je tijdens het klankkado trilling waarneemt in je lichaam, het kan ook zijn dat je niets ervaart. Laat je verrassen door wat de klank je geeft.

  

Een bijzonder kado:

Ken je iemand die wel wat ondersteuning kan gebruiken? Bijvoorbeeld iemand die ziek is, of iemand die het gewoon verdient. Ken je iemand die het heel fijn zou vinden zo’n klankervaring te ontvangen of zou je dit zelf graag willen ervaren? Neem dan contact met me op; Rita van Wingerden, klankruimte@gmail.com of 06-13714121.

Hier een impressie van een KlankKado. Gegeven op verzoek aan een heel dierbaar iemand en afgestemd op de persoon: https://vimeo.com/297599108 

 

Tarieven: 35 euro per 45 minuten (bij KlankRuimte in Steenwijkerwold)

Wanneer een klankkado op andere locatie gegeven wordt is de prijs 55 euro. Dit i.v.m. reistijd. 

Je kunt ook een klankkadobon aan iemand anders cadeau doen.

Tijd: KlankKado's worden gegeven op afspraak.

Waar: Mariënwold 16-18 of op locatie (reiskosten worden vanaf 10 km berekend)

Tip: trek makkelijk zittende kleding aan, zodat je gemakkelijk en comfortabel kunt liggen.

 

 

Betaling

Contant of overmaken via bank.

Afmelding

Kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. 

Daarna ben je bij afzegging het tarief voor de geplande afspraak verschuldigd.